Vepřové maso - můžeme použít plecko, ramínko, klidně i bůček - nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájenou nadrobno zpěníme na oleji, přidáme kostky masa a opečeme. Zasypeme paprikou, podlijeme vodou, přidáme pokrájené kyselé zelí, osolíme, okořeníme a dusíme téměř doměkka. Zvlášť si uvaříme brambory nakrájené na kostičky a přidáme do guláše, až je maso téměř měkké. Zároveň s brambory přidáme záklechtku. Nakonec vlijeme smetanu a už jen necháme prohřát. Podáváme s chlebem.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek